Sanseverias

Wanneer:
7 oktober 2017 @ 20:00 – 22:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2017-10-07T20:00:00+02:00
2017-10-07T22:00:00+02:00
Kosten:
€ 12,50
Sanseverias

Na een pauze van enkele jaren hebben De Sanseveria’s met hernieuwd enthousiasme de draad weer opgepakt en zijn ze er helemaal klaar voor om U een mooie avond te bezorgen. Ze brengen voor U een keuze uit de beste liedjes van hun ruim 25-jarig bestaan. Ditmaal zonder slagwerk maar met contrabas, gitaar, accordeon, dwarsfluit, melodica, blokfluit, banaan voor de broodnodige vitaminen, eitjes voor de eiwitten, nog meer rimpels en putjes en vooral… de 3 vertrouwde stemmen van Sandra, Vera en Ria. Komt het zien en laat U door De Sanseveria’s meenemen op een reis vol avontuur….

De Sanseveria’s brengen op humoristische wijze een uniek liedjesprogramma. Hun repertoire bestaat uit een eigen vertolking van Nederlandstalige liedjes uit de 50-er tot en met de 70-er jaren, aangevuld met zelfgeschreven liedjes en teksten.

De Sanseveria’s zorgen voor een uitbundige lach maar kunnen ook ontroeren. Het programma spreekt een breed publiek aan en vooral voor mensen vanaf veertig jaar is het een feest van herkenning! De nostalgische sfeer van tijdloze liedjes als ‘Weet je nog wel’, ‘Klappermelk’ en ‘Het zijn de kleine dingen’ voeren het publiek terug naar lang vervlogen tijden.

De dames hebben een veelzijdige muzikale achtergrond. Sinds hun conservatoriumopleiding waren zij actief in het popcircuit, in het theater (o.a. de productie 2PK van Dogtroep) en in de klassieke wereld (o.a. concertenreeks met het Limburgs Symfonie Orkest).

www.sanseverias.nl

Deel dit: