Theatergezelschap DAMES & HEREN speelt “Schrijf me in het zand”

Wanneer:
7 maart 2020 @ 20:00 – 22:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-03-07T20:00:00+01:00
2020-03-07T22:00:00+01:00
Kosten:
€ 10,--

Theatergezelschap DAMES & HEREN speelt “Schrijf me in het zand”

Na de succesvolle voorstelling “De Meiden” die het gezelschap in 2018 ook in ons theater speelde, een nieuw stuk van het gezelschap: “Schrijf me in het zand” van Inez van Dullemen.

Het stuk gaat over een familie waar naar de buitenwereld toe alles verbloemd wordt.
Stukje bij beetje ontrafelt zich echter een geheim dat in dit gezin heeft plaatsgevonden, namelijk incest. Een thema van alle tijden, van alle lagen, een vaak doodgezwegen thema.

Met de uiterste zorgvuldigheid heeft het theatergezelschap DAMES & HEREN Een ander theatergezelschap, dit stuk gekozen en gezorgd voor een mooie waardige voorstelling.

De nieuwe voorstelling wordt gespeeld door Inger van Eldik, Marcel Herfs, Sharon Hegt, Tirza Debetz, Marij Perry en Dean Cörvers, allen uit de regio Zuid-Limburg.

Wie is “DAMES&HEREN Een ànder theatergezelschap”

Wat is ànder ?
De vereniging is in 2017 opgericht en maakt voornamelijk theater met een maatschappelijk karakter.
De eerste producties waren zeer succesvol. Er blijkt behoefte te zijn aan toneel met een maatschappelijke inhoud. Op de website is meer informatie over de voorstellingen te vinden.

Leden van de vereniging zijn lid gedurende de duur van de productie. Ze komen uit de gehele regio Zuid-Limburg.
Het spelersbestand wisselt per voorstelling. De spelers zijn vaak niet gebonden aan een vereniging of hebben binnen hun eigen vereniging geen mogelijkheden deze vorm van toneel te spelen.
Het gezelschap heeft financiële bijdragen ontvangen van FSI en toneelhuis LFA. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg heeft in oktober jl. haar geldelijke steun toegekend.

Info : www.damesenheren.live

 

Deel dit: