8 november 2013

Vrijdag 8 november 2013
aanvang 20.00 uur.
Singer- songwriter contest Ballads & Blues.

De deelnemers voor vandaag:

  • Nick & Bart
  • Neblina
  • Fabian Ong
  • Barn
  • Quirine Bruynen
  • Jacob’s Season Of Love, valt helaas uit wegens ziekte

 

  1. Nick & Bart

Een korte bio.

Beide jeugdvrienden Bart Vergoossen en Nick Goertz droomden er al vanaf kleins af aan van samen op het podium staan. Deze droom is afgelopen jaar na 15 jaar dromen werkelijkheid geworden toen Bart en Nick het eerste optreden hadden met hun band Jimmy’s License.

Nu zagen Bart en Nick een flyer van de wedstrijd ballads and blues voorbij komen, dit werd direct gezien als een nieuwe uitdagen. De 2 vrienden schreven zich direct in.

Bart en Nick zullen een tweetal covers brengen en hebben speciaal voor deze wedstrijd een tweetal eigen nummers gemaakt.

2. Neblina

Een korte bio:

Neblina is een singer-songwriter van 34 jaar uit Heerlen. Op negenjarige leeftijd is hij begonnen met het spelen van akoestische gitaar en naderhand zijn daar elektrische gitaar, piano, drums en zang bijgekomen. Vanaf zijn veertiende jaar is hij bezig met het schrijven van eigen muziek, eerst instrumentaal en vooral op de piano en later kwamen er teksten bij en werd de gitaar het compositie-instrument. Zijn teksten gaan onder andere over zijn onbegrip ten aanzien van de wereld, over de liefde, over vriendschap en over wereldgebeurtenissen. De insteek van zijn muziek is de eenvoud ervan: teruggaan naar de basis van de muziek; de eerlijke, intieme, sobere, troostrijke en tegelijkertijd optimistische klanken van de akoestische gitaar met daarover heen mooie melodielijnen. Neblina hoopt dit gevoel te kunnen overbrengen.

 

www.youtube.com/watch?v=ExkkhvnUhm4

Website : www.neblina.tk

3.Fabian Ong

Een korte bio : begon op mijn 10de ongeveer met het coveren van bestaande liedjes, sindsdien ben ik daarmee bezig tot heden. tussendoor schijf ik zelf ook liedjes.

17 jaar en ik zit op 5 vwo.

Website: www.facebook.com/fabian046

Een youtube filmpje :www.youtube.com/watch?v=zxmSrdKKaEE

4.Barn

Een korte bio :

Op de gang staan was voor Barn – het alter ego van Jesse Deledda uit Geleen – geen straf. Door te zingen en springen ontwikkelde hij een voorliefde voor het maken van muziek. Door de vele invloeden die hij op jonge leeftijd van thuis uit mee kreeg is de stijl van Barn zeer gevarieerd. Er is één rode draad: “muziek om van te genieten”. Hierbij begeleidt hij zichzelf op gitaar of banjo en door middel van zijn warme stem en volwassen teksten neemt hij de luisteraar met zich mee.

Barn was finalist bij Kunstbende Limburg 2013. Ook kwam op 12 Oktober 2013 zijn debuut EP “Images” uit.

Website : facebook.com/barnmusic

Een youtube filmpje : www.youtube.com/channel/UCX-zKHAMOyaPWEbcOU2hmQA

www.youtube.com/watch?v=NoarvduWc8g

5.Quirine

Een korte bio: Quirine is een 18-jarige singer-songwriter uit Maastricht en schrijft sinds twee jaar eigen nummers waarbij ze zichzelf begeleidt op gitaar. Afgelopen jaar deed ze mee aan Kunstbende en werd 2e van Limburg. Momenteel is ze druk bezig met muziek, ze doet de vooropleiding aan het conservatorium in zowel Amsterdam als Maastricht. Binnenkort gaat ze voor het eerst haar eigen EP opnemen.

Website: https://www.facebook.com/pages/Quirine-Music/677796848905013

Youtube filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=M26hSIL7gZY

6.Jacob’s Season Of Love Valt helaas uit wegens ziekte

Een korte bio: Hallo, ik ben Jacob en ik ben een singer-songwriter uit Geleen. Ik ben nog niet zo heel lang geleden begonnen met het zelf schrijven van muziek: 1,5 a 2 jaar nu, maar leuk vind ik het zeker. Optredens heb ik nog niet echt gehad maar daar wil ik verandering in brengen door hier aan mee te doen. Ik zou zeggen beluister mijn soundcloud. Een youtube filmpje hebben jullie nog van me te goed.

www.soundcloud.com/aseasonoflove

 

Deel dit: