Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:

Voorwaarden.

Tijdens de voorronden en finale wordt gebruik gemaakt van de techniek die in het Pitboel Theater aanwezig is.  Tijdens de selectie kun je als deelnemer gebruik maken van een totaal en een black out. Door middel van het invullen van het inschrijfformulier ga je akkoord met het volgende:

1. De inschrijving is compleet wanneer wij je inschrijfformulier vóór 9 september 2018, volledig ingevuld én beeldmateriaal van je programma voor Ballads & Blues hebben ontvangen.
2. Het beeldmateriaal wat je aanlevert, is minimaal 2 nummers en zal door ons worden beoordeeld. De video bestaat uit beeldmateriaal van het programma dat je wilt spelen op Ballads & Blues.
3. Uiterlijk 14 september 2018 maakt de organisatie bekend welke acts zijn geselecteerd voor de voorronden van Ballads & Blues.
4. Wij maken een indeling voor de selecties.
5. Tijdens de voorrondes speel je 20 minuten. Je speelt dan 2 covers en 2 eigen nummers. Je bent vanaf 18.00 uur aanwezig.
6. Omdat je geselecteerd kunt worden voor deelname aan de finale, ben je dus ook vrijdag 7 december beschikbaar.
7. Tijdens de finale speel je een programma van 30 minuten. Je speelt dan een door de jury bepaalde cover en 3 nummers die je zelf kiest.

 

Deel dit:
    No Twitter Messages.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress