Agenda Pitboel Theater

Agenda Pitboel Theater. Het leukste theater van Sittard. We programmeren muziek, toneel, cabaret en natuurlijk onze eigen Pien, puk & Co kindervoorstellingen. Wil je zelf optreden in Pitboel Theater, dat kan natuurlijk ook. voor meer info klik je hier. Wil je meer informatie over de lessen die je in Pitboel Theater kunt volgen klik dan hier. Volg ons ook op facebook. U kunt uw kaarten reserveren door op het formulier rechts naast deze agenda in te vullen. U kunt bij ons niet pinnen

Deel dit:
sep
7
za
2019
Pitpop
sep 7 @ 20:00 – 23:00

De eerste muziekavond van het nieuwe seizoen!

Pitpop, op deze eerste avond met:

Martin Sillen

Martin Sillen is de muzikale liefdesbaby van Jop Ostendorf. Het is een uit de hand gelopen soloproject: in de eerste opname voor een opdracht voor zijn opleiding aan het Conservatorium in Maastricht deed hij alles zelf. Hij schreef het nummer, maar speelde ook drums, bas, beide gitaren, leadzang en de koortjes zelf in. Ostendorf: ,,Martin Sillen betekent voor mij zelfstandigheid: ik kan precies doen wat ik zelf wil en ik kan alles kwijt in mijn muziek”. Pitpop 7 september 2019

Maar hij wilde verder. Martin Sillen moest de studio uit, podia op, de wereld in. Ostendorf vond Erik Steegh (basgitaar), Luc van den Brink (basgitaar) en Dinand Claessens (drums) en deed mee aan de talentenwedstrijd Nu of Nooit. De hoofdprijs, de vijftigste editie van Pinkpop openen, haalde het viertal niet binnen. Ostendorf werd echter wel muzikant van de avond en werd gecomplimenteerd met zijn ‘goede songs’ en ‘catchy liedjes’. ,,Nu gaat het vooral om plezier maken met drie goede vrienden en genieten van wat we doen.”

https://www.facebook.com/MartinSillenMusic/ Pitpop 7 september 2019

Rebels from Paradise.

Rebels From Paradise is een band uit Heerlen. Wij hebben een uitgebreide keuze aan muziek en proberen dan ook zo divers mogelijk te zijn. We spelen muziek voor jong publiek, maar hebben ook genoeg klassiekers tot onze beschikking die ook wat minder jong publiek kan waarderen. Wat toch echter op nummer een staat bij ons als band is de sfeer, of we nu voor twee man of een flink aantal spelen we proberen er altijd een leuk optreden van te maken!

https://www.facebook.com/rebelsfromparadise/

 

Daddy Unchained.

Een rock/grungeband uit Maastricht die indruk maakte op Podiumvrees en speelde op Stampei een festival Roermond. Het opvallende is dat ze veel instrumentale energieke rock maken. Laat je verrassen door de energy van Daddy Unchained

Fly Heart

FLYHEART is een singer songwriter duo. Gitarist Garry Capel bekend van Exit 31, Circus Mayhem en Kiss The Sun. Hij vormt samen met zijn geliefde Daisy Manz het duo en maken ze samen een belevingsgerichte ervaring met sfeer, puur en recht van uit het hart. Hun eerste EP zag het daglicht in voorjaar 2019. Ze maken hun eigen nummers aangevuld met enkele covers. Ze maakte veel indruk met eerdere optredens in Poppodium Volt en Geleen Calling. Nu is Pitboel theater aan de beurt voor het verhaal van FLYHEART.

Voor meer programma in het leukste theater van Sittard-Geleen klik dan hier. Pitpop 7 september 2019

Pitpop wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage va: Pop in Limburg, Provincie Limburg en het Prins Bernard Cultuurfonds

pitpop

Deel dit:
sep
28
za
2019
Theaterpop
sep 28 @ 20:00 – 23:00

Theaterpop met drie bands en een singer- songwriter met vanavond:

THE STARDUSTERS

The stardusters in Pitboel Theater 28-09-19Ze beschrijven zichzelf als ëen uit de hand gelopen hobby”. Stardusters zijn muzikale vrienden uit Helmond die nummers van Neil Young spelen met respect voor de meester. Lange gitaarsolo’s flauwe grappen behoren tot het programma van de avond. De band ronkt, duwt trekt en giert als crazy horse, maar ook de meer ingetogen en akoestische nummers komen ruimschoots aan bod.

 

Happy Idiot

Happy Idiot is een nieuwe verrassende projectmatige muziek verwachten. Denk hierbij aan samples, loops en coole ritmen. Gemaakt door de zanger gitarist en drummer van Cowboys of the Sky.

Deel dit:
okt
4
vr
2019
Theaterpop
okt 4 @ 20:00 – 23:00
Theaterpop

Theaterpop. Meer info volgt spoedig.

Deel dit:
okt
19
za
2019
1e voorronde Ballads & Blues 2019
okt 19 @ 20:00 – 23:00
Eerste voorronde Ballads & Blues 2019.

De 1e voorronde van Ballads & Blues 2019 vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2019. Inschrijven voor Ballads & Blues is nog mogelijk tot en met 9 september 2019. De contest is voor aankomende singer-songwriters. De contest bestaat uit twee voorronden en een finale avond. Er is plaats voor vijf singer- songwriters per voorronde. De beste singer-songwriter uit de voorronden zullen doorstromen naar de finale. Hierna zullen er diverse optredens zijn in het resterende theaterseizoen.

En, ook als je geen ballads maakt en geen blues speelt, maar jij je zelf wel een
singer-songwriter vindt, schrijf je dan in en doe mee!

Voor aanmelden klik hier.

voor meer info klik op deze link
singer- songwriter contest

 

Ballads & Blues, singer- songwriter contest van Sittard. Sinds 2013 heeft ook de Westelijke Mijnstreek haar eigen singer-songwriter contest Ballads & Blues. De contest is voor aankomende singer-songwriters. De contest bestaat uit twee voorronden en een finale avond. De beste singer-songwriter uit de voorronden zullen doorstromen naar de finale. Hierna zullen er diverse optredens zijn in het resterende theaterseizoen. En, ook als je geen ballads maakt en geen blues speelt, maar jij je zelf wel een singer-songwriter vindt, schrijf je dan in en doe mee!

Deel dit:
okt
27
zo
2019
muziek middag
okt 27 @ 14:00 – 17:00
Deel dit:
nov
9
za
2019
theaterpop
nov 9 @ 20:00 – 23:00
theaterpop

Theaterpop. Meer info volgt spoedig.

Deel dit:
nov
23
za
2019
Tweede voorronde Ballads & Blues 2019
nov 23 @ 20:00 – 23:00
Tweede voorronde Ballads & Blues 2019

Tweede voorronde Ballads & Blues 2019. Meer info volgt spoedig.

Deel dit:
dec
6
vr
2019
Rodrigo Amado & Dirk Serries
dec 6 @ 20:00 – 23:00

Optreden van Rodrigo Amado & Dirk Serries. meer info volgt spoedig

Deel dit:
dec
14
za
2019
Finale Ballads & Blues 2019
dec 14 @ 20:00 – 23:00
Finale Ballads & Blues 2019

Finale Ballads & Blues 2019. Meer info volgt spoedig.

Deel dit:
dec
28
za
2019
THEATERPOP
dec 28 @ 20:00 – 23:00
THEATERPOP

Theaterpop. meer info volgt spoedig.

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress