Agenda Pitboel Theater

Agenda Pitboel Theater. Het leukste theater van Sittard. We programmeren muziek, toneel, cabaret en natuurlijk onze eigen Pien, puk & Co kindervoorstellingen. Wil je zelf optreden in Pitboel Theater, dat kan natuurlijk ook. voor meer info klik je hier. Wil je meer informatie over de lessen die je in Pitboel Theater kunt volgen klik dan hier. Volg ons ook op facebook. U kunt uw kaarten reserveren door op het formulier rechts naast deze agenda in te vullen. U kunt bij ons niet pinnen

Deel dit:
sep
28
za
2019
Theaterpop
sep 28 @ 20:00 – 23:00

Theaterpop met drie bands en een singer- songwriter met vanavond:

THE STARDUSTERS

The stardusters in Pitboel Theater 28-09-19Ze beschrijven zichzelf als ëen uit de hand gelopen hobby”. Stardusters zijn muzikale vrienden uit Helmond die nummers van Neil Young spelen met respect voor de meester. Lange gitaarsolo’s flauwe grappen behoren tot het programma van de avond. De band ronkt, duwt trekt en giert als crazy horse, maar ook de meer ingetogen en akoestische nummers komen ruimschoots aan bod.

 

Happy Idiot

Happy Idiot is een nieuwe verrassende projectmatige muziek verwachten. Denk hierbij aan samples, loops en coole ritmen. Gemaakt door de zanger gitarist en drummer van Cowboys of the Sky.

Theaterpop 28 september 2019 met the Stardusters

Deel dit:
okt
4
vr
2019
Theaterpop
okt 4 @ 20:00 – 23:00
Theaterpop

Theaterpop.

Luca Madu
Als Pitboeltheater zijn we fan van Luca Madu. Ze hebben al meerde malen opgetreden in ons theater en dat was elke keer een succes. We hebben begrepen dat Luca Madu een andere muzikale weg is ingeslagen. Meer elektronische invloeden. Natuurlijk zijn wij zeer benieuwd naar de nieuwe sound en zijn we wederom verheugd met het optreden van Luca Madu. Noem het een dagdroom die zich visualiseert in de nachtelijke uren. LUCA MADU is duister maar intiem, dromerig maar krachtig. Voorzien van een celliste en een violiste creëert de band met betoverende arrangementen een intieme en soms donkere sfeer. Hun unieke sound is gebaseerd op niet standaard ritmische patronen. Dit alles vormt een geslaagde combinatie met de serene en dan weer krachtige vocalen. LUCA MADU is ontstaan is op de Rockacademie in Tilburg in het begin van dit jaar. De band is gevormd rondom zangeres/songwriter Lotte Slangen en bestaat uit Stephan van Staveren op bas, Ivo Rouschop op drums, Don Niekamp op toetsen, Thomas Beekwilder op gitaar, Mirthe de Jonge op cello en Anne Eding op viool.( de samenstelling is anno 2019 mogelijk gewijzigd).
https://www.facebook.com/lucamaduofficial/

Psychic
Super jong, talentvol en afkomstig uit de omgeving Valkenburg. Psychic maakt de betere post-punk en we zijn blij dat ze komen optreden tijdens de tweede editie van PitPOP.De band ‘Psychic’ bestaat uit vier leden van 18 en 19 jaar. Morrison en Jeske bespelen de gitaren, Kyarah bespeelt de drums en Bryan bespeelt de basgitaar.

Pacific Fuzz
Afkomstig uit Maastricht en omgeving. Ze maken psychedelische rock met blues en een hard randje en melancholische elementen. De band bestaat uit
Erik Steegh: Bass, lead vocals
Ian van Wolferen: Guitar, backing vocals
Anton Metelmann: Drums
Wesley Kerkhofs: Keyboard, Backing Vocals
Bij je bezoek aan PitPOP kun je alweer getuige zijn van een van de nieuwe bands die onze limburgse regio rijk is. Laat je verrassen door Pacific Fuzz.
https://www.facebook.com/pg/PacificFuzz/about/?ref=page_internal

Deel dit:
nov
9
za
2019
theaterpop
nov 9 @ 20:00 – 23:00
theaterpop

Theaterpop. Meer info volgt spoedig.

Deel dit:
dec
28
za
2019
THEATERPOP
dec 28 @ 20:00 – 23:00
THEATERPOP

Theaterpop. meer info volgt spoedig.

Deel dit:
jan
11
za
2020
theaterpop
jan 11 @ 20:00 – 23:00
theaterpop

Theaterpop. meer info volgt spoedig

Deel dit:
feb
8
za
2020
Theaterpop
feb 8 @ 20:00 – 23:00
Theaterpop

Theaterpop. meer info volgt spoedig

Deel dit:
mrt
14
za
2020
Theaterpop
mrt 14 @ 20:00 – 23:00
Theaterpop

Theaterpop. Meer info volgt spoedig

Deel dit:
apr
11
za
2020
Theaterpop
apr 11 @ 20:00 – 23:00
Theaterpop

Theaterpop. Meer info volgt spoedig

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress