Agenda Pitboel Theater

Agenda Pitboel Theater. Het leukste theater van Sittard. We programmeren muziek, toneel, cabaret en natuurlijk onze eigen Pien, puk & Co kindervoorstellingen. Wil je zelf optreden in Pitboel Theater, dat kan natuurlijk ook. voor meer info klik je hier. Wil je meer informatie over de lessen die je in Pitboel Theater kunt volgen klik dan hier. Volg ons ook op facebook. U kunt uw kaarten reserveren door op het formulier rechts naast deze agenda in te vullen. U kunt bij ons niet pinnen

Deel dit:
dec
28
za
2019
THEATERPOP
dec 28 @ 20:00 – 23:00

Theaterpop.

Relics
RELICS is P.J. (bass/vocals), Neals (drums) and Killian (guitar)
De publieksprijs in de voorronde voor Zomerpop werd gewonnen door Relics. Relics bestaat uit 3 jonge muzikanten. Duidelijk geinspireerd door de muziek uit de zeventiger jaren maakt Relics een eigen geluid. Opvallend zijn de sterke zangkwaliteiten van zanger PJ. Samen met de twee andere bandleden laat Relics een uniek geluid horen. De nummers worden op een ontspannen en authentieke manier gebracht. Het zijn vooral de eigen nummers die goed in elkaar zitten Kortom Relics blijkt een groei briljant.

Genre
Rock

Leden band
P.J., Neals, Killian

Info
New exciting Dutch band!

https://www.facebook.com/Relicsofficial/

Morganas Illusion
We krijgen er niet genoeg van. Misschien wel het zesde optreden van Morganas Illusion. Een band met een internationale sound en ervaring.
Morganas Illusion is a psychedelic surf/soul band from Sittard-Geleen, The Netherlands. Our music style is inspired by Nick Cave, Black Sabbath, Last Shadow Puppets, The Black Keys, and Jack White, and our signature psychedelic edge.

 

Genre
Psychedelische Blues/Rock

Leden band
Sia Winkelmolen – Vocals/guitar
Bas Hatfield – Bass guitar
Vince van de Poel – Drums
Geboorteplaats
Sittard-Geleen

https://www.facebook.com/pg/Morganas.Illusion/about/?ref=page_internal

NEARVANA
Limburgse tributeband van Nirvana die een unplugged session gaat doen. De gage van de band gaat naar het goede doel zelfmoordpreventie. Een mooie kerstgedachte die door talentvolle limburgse muzikanten perfect wordt gebracht in het kleine theater.

Leden band
Niels Verboom – Drums
Micha Grin – Bass
Jim Lafleur – Vocals/guitar

Geboorteplaats
Maastricht/Kerkrade

Info
Explosive energy Nirvana Tribute !!

https://www.facebook.com/pg/NEARVANA/about/?ref=page_internal

 

 

 

 

 

Deel dit:
jan
11
za
2020
Theaterpop
jan 11 @ 20:00 – 23:00

Deze keer met de volgende bands:

Hoagy
Hoagy is een unieke muzikale kunstenaar uit Nieuwstadt. Zijn geluid vervaagt de lijnen tussen old-school hiphop en edgy melodische invloeden.

 

 

 

 

Buzzards Brew
Buzzard’s Brew is een 5-koppige funkband, bestaande uit Gody Snyers (zang), Wout van Haaren (gitaar), William Daelemans (drums), Thomas Kuijpers (bas) en Jaap Nunnink (keys). Buzzard’s Brew combineert hun liefde voor funk muziek met een flinke scheut humor. Voeg daar nog een lekkere groove en meerstemmige zang aan toe, en roer goed. Dit brouwsel zorgt ervoor dat je de hele avond niet kan stilstaan!

 

 

 

A Minor Problem
A Minor Problem maakt een vrolijke cross-over van poppunk, post-punk, indie, een flinke scheut folk en incidenteel een snel hardcore nummertje. Het mag dan ook geen verrassing heten dat de liveoptredens van de band bekend staan om hun enthousiaste, hyper-energieke sfeer en de grote interactie met het publiek. Debuutalbum ‘A Minor Problem’ is nu beschikbaar!

Deel dit:
feb
8
za
2020
Pitpop
feb 8 @ 20:00 – 23:00
Pitpop

Pitpop. meer info volgt spoedig

Deel dit:
mrt
14
za
2020
Theaterpop
mrt 14 @ 20:00 – 23:00
Theaterpop

Theaterpop. Meer info volgt spoedig

Deel dit:
apr
11
za
2020
Pitpop
apr 11 @ 20:00 – 23:00
Pitpop

Pitpop. Meer info volgt spoedig

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress