Agenda Pitboel Theater. Het leukste theater van Sittard

Agenda Pitboel Theater. Het leukste theater van Sittard. We programmeren muziek, toneel, cabaret en natuurlijk onze eigen Pien, puk & Co kindervoorstellingen. Wil je zelf optreden in Pitboel Theater, dat kan natuurlijk ook. voor meer info klik je hier. Wil je meer informatie over de lessen die je in Pitboel Theater kunt volgen klik dan hier. Volg ons ook op facebook. U kunt uw kaarten reserveren door op het formulier rechts naast deze agenda in te vullen. U kunt bij ons niet pinnen

Pitboel Theater. Het leukste theater van Sittard.

sep
10
vr
2021
Theaterpop
sep 10 @ 20:00 – 23:00

Theaterpop, drie bands op een avond. Vandaag met:
Susan Ball & SweetMotions
Bambi Chocolate FC
Gegenschein

Susan Ball & SweetMotions

Bambi Chocolate FC

The phenomenal popcombo Bambi Choclate FC wordt gevormd door
michel vox/guitar – rogier drums/vox – william bass/vox

Ze zeggen over zich zelf …charmant rammelende en pretentieloze lo-fi punk-pop, wegwerpliedjes met een eeuwigheidswaarde…
Vanuit het niets verscheen in mei 2020 het album ‘ the way things are’, een plaat vol lo-fi pareltjes. Dertien liedjes in 22 minuten, opgenomen in studio Schultenbrau in Boxtel-Rock-City!
Het album kreeg louter laaiende recensies in de popmedia, op festivalinfo.nl zelfs 5 van de 5 sterren. Later kreeg de plaat van de festivalinfo.nl recensenten een plekje in de top50 van beste albums in 2020. Ook verscheen het album op cassettetape via Harry Records.
Van een echte band was er in eerste instantie geen sprake, want het was Michel die de plaat in zijn eentje opnam. Inmiddels is bc/fc een heuse band, en zal er in 2021 een nieuw album verschijnen. Ook zal de band na alle C19 maatregelen dan live te zien zijn!

https://www.facebook.com/bambichoclatefc/

Gegenschein

Gegenschein – Passie voor muziek in een desolaat paradijs genaamd Aarde!
Gegenschein is in 2013 door Henk Bril en William MacVaine opgericht als audiovisueel muziekproject. Na korte tijd sloeg Rob Hotje de handen ineen. En zo werden we de ‘opmerkelijke drie-eenheid’.
Het hoofdkantoor van Gegenschein is studio ARSIS (“A Roof Somewhere In Sittard”), eigendom van William, in Nederland.

Project Gegenschein levert muziek die zonder twijfel de creatieve kwaliteiten van William (componist en producer), Rob (leadzanger) en Henk (teksten, ondersteunende zang. fotografie en ‘out of the musical box’ gizmos) bewijst.

Onze video’s zijn te vinden op Youtube en zijn, net als onze liedjes, het resultaat van gezamenlijke inspanningen van ons alle drie.
Je kunt ons vinden op Facebook en onze nummers op Spotify! En natuurlijk op Discogs, waar je onze albums ‘Dark Moon over Paradise’ en ‘Struggle for Passion’ kunt kopen. We werken nu aan ons derde album ‘Magnificent Desolation’, dat in 2021 uitkomt.

Onze muziekstijl? Experimenteel, alternatief, rock en techno (en minimaal en ruimte ook).
Een mix van Pink Floyd, Rammstein, Eagles, Alan Parsons, Vaughan Williams, Electric Light Orchestra, Philip Glass, Lynyrd Skynyrd, Anne Pigalle, Brian Eno, Kraftwerk, Manuel Göttsching, David Bowie, Queen, Tears for Fears – en we zullen er waarschijnlijk een flink aantal vergeten.
Maar ons geluid is een unieke smeltkroes en onmiskenbare GEGENSCHEIN.

www.gegenschein.nl

Deel dit:
okt
10
zo
2021
Theaterpop
okt 10 @ 20:00 – 23:00

Theaterpop. Drie bands op een avond.
Zondag 10 oktober 2021
Aanvang 14.00 uur
Entreeprijs € 6,50

Vera Relouw
Martinus

Vera Relouw
Zeventien jaar oud, gemaakt in Londen en geboren in Heerlen, Zuid-Limburg. Haar grote zus had vroeger altijd MTV music opstaan vandaar is haar interesse in Engelstalige muziek ontstaan. Op haar zevende is ze gestart met zangles bij Junior Star Factory van Diana Olierook. Later heeft ze zangles gevolgd bij Janneke Meessen en Popschool Parkstad. Ze is lid geweest van de “Key Sessions” bij de Oefenbunker in Landgraaf. Inmiddels is ze geslaagd voor haar Havo diploma en gaat nu naar Maastricht European Studies studeren. Haar grote droom is samen te werken met Martin Garrix, maar eerst een album maken! Vera kan je niet plaatsen in één genre, ze houdt namelijk van Pop muziek, maar ook Soul en Dance muziek. Ze is nog zoekende naar haar eigen stijl, maar zingt graag liedjes waarmee ze mensen kan raken.

Martinus
Melancholisch, melodieus en meeslepend. Zo kan de muziek van Martinus worden omschreven. De Limburgse band brengt een samensmelting van indie rock en americana. Geïnspireerd door artiesten als City and Colour, Neil Young, The National en The War on Drugs vertelt Martinus op eigen wijze verhalen uit het alledaagse leven. Hopend op betere dagen. Puttend uit herinneringen hoe het ooit was. Wensend dat het ooit weer zo zal zijn.

Martinus | Facebook

 

Theaterpop wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Sittard-Geleen.

Deel dit:
okt
16
za
2021
Theaterpop
okt 16 @ 20:00 – 23:00
Theaterpop

Theaterpop, drie bands op een avond.

Vanavond met:

Damien

Mala

Deel dit:
okt
30
za
2021
theaterpop
okt 30 @ 20:00 – 23:00
theaterpop

meer info volgt spoedig…

Deel dit:
nov
6
za
2021
Theaterpop
nov 6 @ 20:00 – 23:00
Theaterpop

Theaterpop, drie bands op een avond. Meer info volgt spoedig…

Deel dit:
mrt
18
vr
2022
Theaterpop
mrt 18 @ 20:00 – 23:00
Theaterpop

Theaterpop, Drie bands op een avond.

Deel dit:
apr
2
za
2022
Theaterpop
apr 2 @ 20:00 – 23:00
Theaterpop

Yheaterpop. Drie bands op een avond. Meer info volgy spoedig…

Deel dit: