Agenda Pitboel Theater

Agenda Pitboel Theater. Het leukste theater van Sittard. We programmeren muziek, toneel, cabaret en natuurlijk onze eigen Pien, puk & Co kindervoorstellingen. Wil je zelf optreden in Pitboel Theater, dat kan natuurlijk ook. voor meer info klik je hier. Wil je meer informatie over de lessen die je in Pitboel Theater kunt volgen klik dan hier. Volg ons ook op facebook. U kunt uw kaarten reserveren door op het formulier rechts naast deze agenda in te vullen. U kunt bij ons niet pinnen

Deel dit:
apr
11
za
2020
Theaterpop 11 april 2020
apr 11 @ 20:00 – 23:00

Theaterpop.

De line up voor 11 april een editie van Theaterpop.

Elke Lamerichs.
Elke Lamerichs Theaterpop 11 april 2020. Pitboel TheaterAls singer-songwriter maakt Elke rustige muziek die geïnspireerd is door haar eigen ervaringen. Haar passie voor muziek begon al op een vroege leeftijd. Thuis groeide ze op met de muziek van Eagles en Simon and Garfunkel. Dit is een grote inspiratiebron voor haar muziekstijl geweest. Ook nu wordt ze nog veel geïnspireerd door andere artiesten waaronder Norah Jones, John Mayer en Tedeschi Trucks Band.

 

The Whims Of The Great Magnet
In 2012, toen Sander Haagmans nog in de band Sungrazer zat, bracht hij een EP uit genaamd The Whims of the Great Magnet. Door de jaren heen werd het een luidruchtige band maar ook een akoestisch soloproject met een ietwat jaren 90 lo-fi-sfeer. In 2019 bracht Haagmans samen met drummer Iwan Wijnen het album “Good Vibes & High Tides” uit. Het is beschikbaar op vinyl en online. Met Pelle Simon op bas hebben ze nu een nieuw trio klaar.

 

 

Seymour Sachs
Drie Nederlandse stompbox-verslaafden maken een mix van noise, stoner en psych. Gestapelde fuzzes, struikelvertragingen en aanvullende feedback zijn onze dagelijkse werkzaamheden.

Jef America – Guitar/vocals
Jeroen Claessen – Bass guitar
Funs van Diem – Drums/vocals

GULLS
Gulls theaterpop 11 april 2020 Pitboel TheaterDe nieuwe band van David Vineyard, Cas Zeegers en Julie van Diem is een groot vraagteken , maar op voorhand een succes. Cool, stijlvol en ritmisch en de nieuwe runner up “” in de Sittardse scene.

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress