Ballads & Blues, singer- songwriter contest van Sittard. Sinds 2013 heeft ook de Westelijke Mijnstreek haar eigen singer-songwriter contest Ballads & Blues. De contest is voor aankomende singer-songwriters. De contest bestaat uit twee voorronden en een finale avond. De beste singer-songwriter uit de voorronden zullen doorstromen naar de finale. Hierna zullen er diverse optredens zijn in het resterende theaterseizoen. En, ook als je geen ballads maakt en geen blues speelt, maar jij je zelf wel een singer-songwriter vindt, schrijf je dan in en doe mee!

Ballads & Blues is een contest voor singer- songwriters in de Westelijke Mijnstreek. Ballads & Blues werd in 2013 voor het eerst georganiseerd.
De contest bestaat uit twee voorrondes en een finale avond. Data van de avonden zullen binnenkort bekend gemaakt worden op deze website. Voor de beide voorrondes kunnen per voorronde zes kandidaten deelnemen.
Elke singer- songwriters krijgt 20 minuten presentatie tijd. Hierin speelt hij of zij Je speelt hierin minimaal 2 eigen nummers en 2 covers. De jury zal vervolgens bepalen wie naar de finale gaat. Daarnaast zal het publiek ook een stem geven.
Prijzen:
Voor de winnaars tijdens de finale hebben we enkele prijzen.
De 1e prijs is € 100,– & opnemen van een EP in de Pitboel Theater studio. Hiervan zullen 50 exemplaren gedrukt worden.
De 2e prijs is € 50,–
De 3e prijs is € 25,–
de deelnemers van Ballads & Blues 2018 zijn:

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress