Ballads & Blues, singer- songwriter contest van Sittard. Sinds 2013 heeft ook de Westelijke Mijnstreek haar eigen singer-songwriter contest Ballads & Blues. De contest is voor aankomende singer-songwriters. De contest bestaat uit twee voorronden en een finale avond. De beste singer-songwriter uit de voorronden zullen doorstromen naar de finale. Hierna zullen er diverse optredens zijn in het resterende theaterseizoen. En, ook als je geen ballads maakt en geen blues speelt, maar jij je zelf wel een singer-songwriter vindt, schrijf je dan in en doe mee!

Ballads & Blues is een contest voor singer- songwriters in de Westelijke Mijnstreek. Ballads & Blues werd in 2013 voor het eerst georganiseerd.
De contest bestaat bij voldoende aanmeldingen uit twee voorrondes en een finale avond. Er hebben zich 10 deelnemers aangemeld. Dit betekend dat Ballads & Blues 2019 uit een avond zal bestaan en wel zaterdag 14 december 2019.

Elke deelnemer krijgt de gelegenheid om drie nummers voor publiek en jury ten gehore te brengen.
Van deze drie nummers verwachten wij dat er minimaal een nummer een cover is en minimaal een nummer een eigen nummer is.

De jury bestaat uit drie personen. Naast dat deze een oordeel maakt krijgt het publiek ook een stem die door de jury meegenomen wordt. Dus neem publiek mee dat op jou kan stemmen.

Prijzen:
Voor de winnaars tijdens de finale hebben we enkele prijzen.
De 1e prijs is € 100,–
De 2e prijs is € 50,–
De 3e prijs is € 25,–

De deelnemers van Ballads & Blues 2019 zijn:

Jenny Theunissen
Flyheart Daisy en garry Capel
Divya Kohli
Emi Pereza
Elke Lamerichs
Franka Hoebers
Rafael Dulfer
Aukje Hermanns
Marlieke van Dooren
Dean Vrosch

 

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress