Live muziek in Sittard

Muziek in Sittard bij Pitboel Theater heeft een eigen muziekprogrammering. Deze bestaat uit verschillende programma elementen; ‘Theaterpop’ en ‘An evening With…’, jamsessies . De theaterpop avonden zijn muziekavonden waarin we maximaal drie bands de gelegenheid geven om zich in onze theaterzaal te profileren. Het programma onderdeel ‘An evening With…’ is geheel gewijt aan Singer- songwriterss. Een viertal singer- songwriters kan zich tijdens deze avonden presenteren aan hun publiek. Voor info over jamsessies, klik hier.

Tijdens zowel ‘Theaterpop’ als ook bij Án evening With…,’staat de beleving centraal. Het zien, ervaren van een band of singer-songwriter in onze theaterzaal is een echte beleving.

Natuurlijk kunnen bands en individuele muzikanten ook onze zaal afhuren en hun eigen programma dan samenstellen. Kijk hiervoor vrijblijvend onder de pagina verhuur wat de mogelijkheden zijn.

Like ook onze facebook pagina

Pitboel Theater in Sittard heeft een diverse programmering. Naast muziek, cabaret, toneel zijn er ook de eigen Pien, Puk en Co kindervoorstellingen. Ook kun je bij Pitboel Theater terecht voor Toneelles, musicalles, dansles, zangles en beeldende kunstlessen.

live muziek in sittard, uitgaan in sittard live muziek in sittard, uitgaan in sittard

live muziek in Sittard, uitgaan in sittard bij Pitboel Theater

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress