Ballads and blues singer-song contest 2021. geannuleerd wegens corona maatregels.

ballads&blues2021banner
Wanneer:
18 december 2021 @ 19:30 – 22:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2021-12-18T19:30:00+01:00
2021-12-18T22:30:00+01:00
Kosten:
€ 7,50

Ballads and blues singer-song contest 2021. De jaarlijkse singer- songwriter contest Ballads & Blues vind plaats op zaterdag 18 december 2021.

De deelnemes aan Ballads & Blues 2021 zijn bekend.

Janna Hutgens
loes baijens
Ricardo & Fer
Ismena Goossen
Harry Muyres
Thomas Geelens
Dean Vrösch & Dominique
Jenny Theunissen

 

Janna Hutgens
Janna Hutgens is een jonge singer-songwriter uit Heerlen. De inmiddels 19e jarige Janna geniet al vanaf jonge leeftijd van muziek. Niet alleen door te luisteren, maar ook door zelf gitaar te spelen en te zingen. Sinds kort is zij ook begonnen met het schrijven van eigen muziek.”

Loes Baijens

Ricardo & Fer
Ricardo Frederiks, oud-jeugdstadsdichter van Heerlen en auteur van het boek “Een te grote pot voor een kleine Asperger”, brengt samen met gitaarleraar Fer Vissers uit Heerlen betekenisvolle poëtische muziek. Onderwerpen zijn zaken als autisme, eenzaamheid en depressies. Met zijn teksten probeert Ricardo luisteraars mee te nemen in zijn wereld om begrip te kweken en stereotypische beelden over autisme uit de weg te ruimen. Fer Vissers zorgt voor een aldoor prachtige begeleiding op gitaar. Ontroerd raken gegarandeerd.

Ismena Goossen
Ismena is een dark indie artiest uit Heerlen. Met dromerige, melancholische nummers die thema’s behandelen zoals liefde, de dood, de maatschappij en het nut van het bestaan probeert zij solo of met band het publiek te raken en een spiegel voor te houden. Ze laat zich inspireren door artiesten zoals Emma Ruth Rundle, Chelsea Wolfe en Big Thief.

Ze heeft op verschillende podia gespeeld van De Drie Gezusters in Groningen tot aan TivoliVredenburg in Utrecht. Ze heeft 2 EP‘s uitgebracht en is momenteel bezig met haar debuutalbum.

Harry Muyres    Ballads and blues singer-song contest 2021
Harry Muyres is een singer-songwriter uit Munstergeleen, zijn repertoire bestaat uit covers en eigen nummers.
Hierbij speelt hij Americana, country, folk, blues covers die hij afwisselt met eigen, veelal Limburgstalige nummers.
Zijn grote voorbeelden zijn Neil Young en Bob Dylan.
Hij begeleid zijn zang op gitaar, mondharmonica en voet percussie.
Meer is er van Harry te zien en te beluisteren via zijn website

Thomas Geelens.
Thomas Geelens is een spraakmakende singer/songwriter die moeiteloos een mix van stijlen en tijdperken creëert met elementen van pop, folk, dance, country en rock welke verweven zijn door al zijn muziek. Tot nu toe bevat zijn catalogus de studio-singles: ‘Other Side’, ’30’, ‘Morning Light’, ‘Bullet From A Gun’, ‘I Wish (That I Could Show You)’, ‘Not Our Fault’, ‘Blue Eyes, Blonde Hair’, ‘I’m Gone’ and Runaways’. Zijn geboorteplaats, Maastricht, Nederland is een universiteitsstad met een multiculturele sfeer. De stad is cultureel en architectonisch divers van de prachtige oude vesting tot moderne musea. Maar het was het tiendaagse bezoek van Thomas aan New York, VS, dat hem inspireerde om teksten te gaan schrijven en serieuzer te gaan zingen. Sindsdien is hij bezig met het schrijven en uitvoeren van zijn eigen muziek. Zijn inspiratie in de muziekwereld is de Amerikaanse singer-songwriter John Mayer vanwege zijn sound en authentieke benadering van muziek. Hij houdt ook van Jason Mraz, Ed Sheeran, Axl Rose van Guns N’ Roses, Mark Knopfler, Patrick Droney, The Script, Don Henley of the Eagles, George Michael en Colton Avery. Thomas voelt zich aangetrokken tot sterke mannelijke zang en soulvolle teksten en streeft ernaar dit terug te laten komen in zijn eigen werk. Met meer dan 225 duizend maandelijkse luisteraars op Spotify en meer dan 10 miljoen totale streams op verschillende platforms bereikt Thomas Geelens elke dag meer luisteraars met zijn unieke maar mainstream geluid.

Dean Vrösch & Dominique

Jenny Theunissen

ballads&blues2021affiche

Voor meer muziek in Pitboel Theater zie deze link. www.balladsandblues.nl

 

Deel dit: