Theaterpop 17 december. geannuleerd wegens corona maatregels.

theaterpop 21 dec21
Wanneer:
17 december 2021 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2021-12-17T20:00:00+01:00
2021-12-17T23:00:00+01:00
Kosten:
€ 6,50

Theaterpop 17 december, Twee bands op een avond. Met vanavond:
Indigo en Solomon

Indigo.
indigo theaterpop 17 december pitboel theaterDe gitaargedreven en melancholische indierock van INDIGO grijpt je, en laat je niet meer los. Het is geen toeval dat de kleur van de band magie en mysterie symboliseert. Met hun kenmerkende dromerige gitaarklanken en het lage stemgeluid van frontman Mart Megens, heeft INDIGO een geluid dat aanvoelt als een warm bad. Het viertal bewijst dit wederom op hun tweede EP ‘Meet Me At Dusk’, die in januari 2022 uitkomt.

Geboren uit een gedeelde voorliefde voor de band Radiohead, verscheen INDIGO in 2018 plotseling op de radar. Door hun energieke live performances won de band in korte tijd aan populariteit in thuisbasis Nijmegen. Deze livereputatie werd bekroond met de publieksprijs van De Roos van Nijmegen 2019. De debuut EP ‘A View From Above’ en een uitverkochte releaseshow volgden, vlak voordat de pandemie uitbrak.

Tijdens de lockdown besloot de band nieuwe muziek te gaan schrijven in een vakantiehuis in de natuur, om uiteindelijk in betere vorm terug te keren. Een handvol nummers werd vervolgens opgenomen in NautaMix Recording Studio in Nijmegen. Verwacht het sferische geluid van alternatieve acts als Ben Howard en The War On Drugs, gecombineerd met de meeslependheid van Editors en The National. Gewapend met nieuwe muziek is INDIGO klaar om het grote publiek mee te nemen in hun droom.”

https://www.facebook.com/indigoband.nl    Theaterpop 17 december

Solomon.
solomon theaterpop 17 december pitboel theaterGewapend met dromerige melodieën en een stuwende ritmesectie neemt de 5-koppige, Maastrichtse band Solomon je mee naar een plek van muzikale vervoering, met meeslepende vocalen die comfort bieden bij elke luisterbeurt. De band biedt een mix van hoopvolle geluiden, met slechts een vleugje verdriet om die melancholische jeuk echt te krabben.  In het afgelopen jaar,

Solomon wist een behoorlijke buzz te creëren met optredens in en rond Limburg, wat resulteerde in een steeds groter wordende en gepassioneerde fanbase, verschillende veelbelovende recensies en tv-, radio- en livestreamoptredens.

Solomon bestaat uit autodidactische muzikanten uit de lokale bandscene, evenals muzikanten die formeel zijn opgeleid in de Verenigde Staten, Israël en Duitsland. Het is duidelijk dat Solomon echt een internationaal stel is, samengebracht door de lokale muziekscene in Maastricht.

https://www.facebook.com/Solomonbandofficial/photos/?ref=page_internal
https://www.solomonmusic.eu/

Wil je meer van ons horen of zien, volg ons vooral op facebook en instagram!‘

https://www.facebook.com/search/top?q=andy%20the%20antichrist

Voor meer muziek in Pitboel Theater volg deze link.    Theaterpop 17 december

 

Deel dit: