Brenda Bee in Pitboel Theater

Brenda Bee op 5 november in Pitboel Theater. Banner
Wanneer:
5 november 2023 @ 14:00 – 16:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2023-11-05T14:00:00+01:00
2023-11-05T16:00:00+01:00
Kosten:
17.50

Brenda Bee in Pitboel Theater.

Brenda Bee in Pitboel Theater. Na het overweldigende succes van vorig seizoen mogen we Brenda Bee ook dit seozoen weer welkom heten in ons mooie knusse theater.

Na het succes van de laatste tour, die Brenda Bee op meer dan 10 verschillende plaatsen in Nederland en België bracht, gaat Brenda in het najaar van 2023 en het voorjaar van 2024, weer de weg op. Brenda ambieert helemaal niet om als popster door het leven te gaan! Haar bestaan is ook helemaal niet spannender of interessanter dan dat van een willekeurig ander mens. Het enige verschil is misschien, dat ze over die alledaagse belevenissen, kleurrijke liedjes schrijft. Haar nuchtere kijk op het leven staat aan de basis van zowel humoristische als aangrijpende nummers over herkenbare thema’s als relaties, ouder worden en permanent tijdgebrek. “Het is alsof ik met een goede vriendin aan de keukentafel zit bij te praten”, aldus een toeschouwer tijdens een van haar concerten. Een concert met ruimte voor gesprek, reflectie en humor.

Brenda is al jaren actief in de theaters van Nederland, België en Duitsland. Zo brengt ze jaarlijks samen met onder andere Syb van der Ploeg (de Kast), Edward Reekers (Kayak) en Maarten Peters (Frank Boeijen) en een 5-koppige band, de muzikale spektakels ‘The Best of Britain’ en ‘Motel Westcoast’ op de planken. Na twee Engelstalige solo-albums, gooide ze de afgelopen jaren het creatieve roer om en schreef een berg Nederlandstalige muziek die ze tijdens de komende solotour live ten gehore zal brengen. Gedurende 2023 zullen veel van deze liedjes ook het levenslicht gaan zien als singles, welke te beluisteren en te bekijken zullen zijn op alle streamingplatforms en op YouTube. Voor meer info over Brenda, haar muziek en de tour, kun je terecht op www.brendabee.nl

 

 

Branda Bee op 5 november in Pitboel Theater

 

 

Branda Bee in Pitboel Theater

Voor meer muziek in Pitboel Theater, volg deze link.

Deel dit: