Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:
Groepsfoto

Geannuleerd: Cabaret, DE LANG ZULLEN WE LEVEN TOUR

Wanneer:
4 september 2015 @ 20:00 – 22:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2015-09-04T20:00:00+02:00
2015-09-04T22:30:00+02:00
Kosten:
€ 8,50

DE LANG ZULLEN WE LEVEN TOUR

De allerjongste cabaretiers van Nederland op één avond. Dat belooft nogal wat. We hebben de krachten gebundeld, we gaan samen touren. Omdat we van elkaar willen leren, omdat we samen iedere zaal weer een fantastische, afwisselende avond willen bezorgen en omdat het gewoon veel gezelliger is. Drie voorstellingen, elk een half uur op één avond voor één prijs. En daar wilt u bij zijn, zodat u later kunt zeggen: ‘Om hen heb ik zo hard gelachen, toen er gewoon nog kaartjes voor waren.’

Roel MeijvisRoel Meijvis werd na het winnen van de BN de Stem Cultuurprijs op zijn dertiende gelanceerd als ‘de jongste cabaretier van Nederland’. Hij maakte een oudejaarsconference voor het NOS Jeugdjournaal, ging op zijn viertiende al avondvullend het theater in als jongste ooit en maakte in totaal al vier theaterprogramma’s. Ondanks zijn zeven jaar aan ervaring, behoort Roel nog steeds tot de jongste cabaretiers van Nederland en dus is deze twintigjarige ‘ouwe rot’ er gewoon bij.

Rajko en zijn broerRajko en zijn broer is een gloednieuw Nederlands cabaretgezelschap, bestaande uit Rajko en Yuri Disseldorp. Zij brengen je een liefdesfeuilleton over Jan en heel veel vreemde en absurde chaos, ze brengen je van alles en je zult niet verveeld raken. In een saai, degelijk cabaretprogramma hebben ze gewoon geen zin. Rajko en zijn broer wil de wereld positief laten ontploffen, door de war schudden en dan maar zien wat er gebeurt.

Tom LashTom Lash stond in 2012 op zijn achttiende in de finale van Cameretten als jongste ooit en het jaar erna in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival. In 2014 maakte hij samen met Roel een oudejaarsconference die ze o.a. op oudejaarsavond speelden in Paradiso in Amsterdam. Daarnaast maakt hij columns voor het NPO Radio 1 programma Druktemakers.

Meer informatie: www.boomhutzaken.nl

Ps. Ben je klaar voor een nieuwe webserie? Rajko Disseldorp maakt samen met Roel Meijvis, Tom Lash en Yuri Disseldorp in augustus een maand lang elke dag op YouTube een nieuwe aflevering. Check hier alvast de trailer: http://bit.ly/1MktQcg !!

delangzullenweleventour

Deel dit:
    No Twitter Messages.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress