Humor in Sittard met Raoel Fatehmahomed

Wanneer:
19 februari 2024 @ 20:00 – 22:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2024-02-19T20:00:00+01:00
2024-02-19T22:00:00+01:00
Kosten:
€ 10,--

Humor in Sittard met Raoel Fatehmahomed. Maandag 19 februari 2024. Humor in Sittard is een maandelijks terugkerend event op elke derde maandag van de maand om 20.00 in het Pitboel Theater. Wat staat er te gebeuren? Vanavond treed voor u op Raoel Fatehmahomed fragmenten ‘RODE Draad”.

RODE DRAAD
Het gaat goed met Raoel. Hij staat nu 9 jaar op het podium, was te zien op televisie en in een succesvolle bioscoopfilm. Dat klinkt goed toch?
Maar wie bepaalt nou eigenlijk dat het goed gaat? Zou dat in een vergelijkbare situatie ook voor jou gelden? In zijn tweede voorstelling vertelt Raoel Fatehmahomed over de rode draad in zijn leven en houdt hij tegelijkertijd zijn publiek een spiegel voor.

Vier het leven en vergeet vooral ook niet om te lachen. Twee zaken waarbij Raoel je vanavond zeker zal helpen!

Juryrapport International Comedy Festival Rotterdam
”Raoel Fatehmahomed komt met lekker veel energie het podium op, maakt makkelijk contact met het publiek en heeft de stemming er snel inzitten door te starten met scherpe grappen en zang. Het is prettig om naar Raoel te kijken, met veel gemak, flair, charme en zelfverzekerdheid staat hij op het podium, en weet een grap goed te brengen”

Biografie Raoel Fatehmahomed:
Op de basisschool en later op de HAVO was Raoel Fatehmahomed niet het meest wel- bespraakte jongetje van de klas. Hij leek in de wieg gelegd om een saaie accountant of spellingcontroleur te worden, maar niets bleek minder waar. Naast hard werken en studeren kwam Raoel er achter dat steeds meer mensen zijn gevoel voor humor wisten te waarderen. Op het International Comedy Festival Rotterdam in 2015, werd hij als comedy talent gepresenteerd aan het grote publiek en sindsdien timmert Fatehmahomed (van Hindoestaans Surinaamse komaf) flink aan de weg.

Hij speelde in veel comedyclubs en line-ups shows door het hele land en was te zien bij o.a. NPO, SBS6 en in de speelfilm Bon Bini Holland 3.

Onder regie van Sudhier Nannan maakte Raoel in eigen beheer zijn eerste voorstelling: ‘Sterker dan 1’. Deze bracht hij helemaal zelf aan de man en uiteindelijk speelde hij zijn debuut meer dan 30 keer door het land, wist de zalen te vullen en bouwde een eigen fanbase op. Dit smaakt natuurlijk naar meer en Raoel sloot zich recent aan bij impresariaat Grappige Zaken. Op dit moment is hij druk bezig met het schrijven en maken van zijn tweede voorstelling ‘Rode Draad’. Daarmee zal hij in seizoen 2023-2024 de theaters in gaan.

www.grappigezaken.nl

Voor meer cabaret in Pitboel Theater, klik hierHumor in Sittard met Raoel Fatehmahomed

Zijn vorige show:

Deel dit: