Pitpop 18 maart 22

Wanneer:
18 maart 2022 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2022-03-18T20:00:00+01:00
2022-03-18T23:00:00+01:00
Kosten:
€ 7,50

Pitpop 18 maart 22
met vanavond:
Stompin’Grounds
Twenty Seven
Unplugged

Stompin’ Grounds
Stompin' Grounds 18 mrt 22 pitboel theaterStompin’ Grounds is een band uit het zuiden van Nederland. Stevige songs waarin de karakteristieke stampende beats en scheurende gitaren van de Blues-Rock worden vermengd met de virtuositeit en dansbaarheid uit de Gypsy-Swing. Dit zorgt ervoor dat de energie van het podium afspat en je onmogelijk stil kan blijven staan als je deze heren ziet optreden. So, put on your dancin’ shoes and shake it! Stompin’ Grounds bestaat uit:
Daan van de Ven (Drums, backing vocal)
Rick Stegeman (Gitaar, backing vocal)
Jesse Deledda (Bass, Lead Vocal).

https://www.facebook.com/stompinfo/

 

 

Twentyseven
Twenty Seven 18-03-22 pitboel theatertwentyseven brengt een set vol harde, meezingbare rocknummers die door middel van een energieke performance neergezet worden.
De pop-rock band wist zich een speelplek op Mama’s Pride Festival te bemachtigen door het winnen van de regionale popwedstrijd Podiumvrees.
De vierkoppige band bestaat uit serieuze muzikanten die allemaal een professionele achtergrond en insteek hebben in muziek maken. Dit komt o.a. door hun studies aan het conservatorium en als popmuzikant aan het Arcus college.
De stijl van de band kan het beste omschreven worden met pop-rock met af en toe een vleugje metal. Verwacht dus catchy rocknummers en een energieke set die op momenten behoorlijk hard en heavy kan gaan.
https://www.facebook.com/search/top?q=twentyseven

 

Pitpop 18 maart 22rt 22

The Blues Crew wordt door ziekte vervangen door Unplugged 

Een drietal talentvolle muzikanten die in een semi akoestische set eigen bewerking van covers brengen. Het os hun eerste optreden.

 

voor meer muziek in Pitboel Theater, klik hier

 

Pop muziek in Sittard, muziek in Sittard.

Deel dit: