Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:
05 Jan Banner TBOG II 1

Talking ’bout our Generation – Part II – Local Heroes

Wanneer:
5 januari 2019 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-01-05T20:00:00+01:00
2019-01-05T23:00:00+01:00
Kosten:
€ 5,--

Talking ’bout our Generation. Part II. Deze keer is het thema Local Heroes.

Days of the Soyuz Talking ’bout our Generation. Part II.
Denk aan een combinatie van Limburgse artiesten afkomstig uit Fabrik Royale en Barosz die hun passie voor ruimtevaart visueel als muzikaal vorm geven. Een live performance die je moet beleven. Mooie beelden en klanken met als centraal thema space rock. Een mooie start van Talkin bout our Generation die nog warme herinneringen hebben aan The Thunderbirds.

https://www.facebook.com/daysofthesoyuz/

Solomon
Talking ’bout our Generation. Part II. Deze keer in het thema, Local Heroes.Solomon is een band afkomstig uit Maastricht. Het is een nieuwe generatie bijzondere muzikanten die melancholie en perfectie laten samengaan in hun gevoelige songs. Een mooi moment om een eerste integrale set te spelen op Talkin’ bout our Generation. Krijg kippenvel en kom genieten van de mooie muziek van Solomon.

https://www.facebook.com/Solomonbandofficial

Seymour Sachs
Seymour Sachs is een bekend begrip in Sittard. Voorlopers van o.a Walden maar zelf hebben zij veel indruk gemaakt in de finale Nu of Nooit. ook hun cd presentatie was een feestje. Naast vriendschap maakt Seymour Sachs een onderscheiden geluid, Met hun fuzzy klanken en complexe akkoorden zijn zij uniek. Het is alweer even geleden dat ze in het Pitboel stonden, maar de mannen van Seymour Sachs zijn er klaar voor.

https://www.facebook.com/seymoursachs/

Storksky
Storksky speelde recent in Djakarta. Juist dat lees je goed. Als winnaar van de finale van Nu of Nooit ging het snel met het succes van Storksky. Storksky is het project van Limbrichtenaar Michiel Claessen. Inmiddels 3 drummers verder staat de band nog steeds als een huis. Mede getuige de nieuwe cd die onlangs werd uitgebracht. Als vertegenwoordiging van de Sittardse muziekscene kunnen zij niet ontbreken op Talkin’ bout our Generation. Krijg het WHO gevoel met de stevige muziek van Storksky.

https://www.facebook.com/strksky/.

Talking ’bout our Generation. Part II. Talking ’bout our Generation. Part II.

 

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress