Theaterpop 2 april 2022. Drie bands op een avond.

Wanneer:
2 april 2022 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2022-04-02T20:00:00+02:00
2022-04-02T23:00:00+02:00
Kosten:
€ 7,50

Theaterpop 2 april 2022. Drie bands op een avond.

Met vanavond:
Damien van Elburg
The Blues Crew
Rutger Clemens

Damiën Van Elburg
Damiën Van Elburg theaterpop 2 april 2022 pitboel theaterIn oktober 2020 verscheen de EP Stay away from that Whisky van de talentvolle 18-jarige singer-songwriter Damiën van Elburg uit Landgraaf. Een maand later stond het album op nummer 1 in de in de Limbo top 10 van L 1 radio. Om daar een tijdje te blijven. ​Mis dit programma met vele Limburgse talenten op het podium niet.
Damien zal een begeleidingsband meenemen, hoe die is samengesteld is nog niet bekend.
https://www.facebook.com/damienvelburg

 

 

Theaterpop 2 april 2022. Drie bands op een avond.

The Blues Crew
The Blues Crew 2 april 22 pitboel theaterThe Avery Fallon Band  word door ziekte vervangen door The Blues Crew.
Blues met een oorspronkelijk tintje, dat is het handelsmerk van de Crew. Authentieke, ol’ school blues die varieert van akoestische countryblues uit de jaren ’20 en ’30 tot ingetogen, elektrisch repertoire van recentere datum. Geen beukende drums, geen gierende gitaren en zeker geen loeiende bluesrock.
Denk dan aan ragtime, jugbands, juke joints, Delta & Hill Country, minstrels, gospel, singer-songwriters, band-stands, plantages, Congo Square, early jazz ……
Blues zoals toendertijd bedoeld: direct, meeslepend & sprankelend, emotioneel & groovy.
The Blues Crew is ontstaan als blues sectie van het Roots Heritage Orchestra, een initiatief van de Stichting Roots Unlimited uit Maastricht. Leden van de Crew zijn allemaal “oude rotten in het vak” en spelen/speelden in allerlei bands en collectieven.

The Crew bestaat uit:
Guido van den Boorn – gitaar;
Manuel Theunissen – percussie en zang;
Rob Klein Goldewijk – zang en gitaar;
​Jos van Cann – basgitaar.
https://www.thebluescrew.nl/

Rutger Clemens

Rutger Clemens is een singer-songwriter/producer uit Zuid-Limburg. Rutger is opgegroeid in een muzikale familie en werd omringd door onder andere funk-, blues-, jazz- en popmuziek. Al op jonge leeftijd leerde hij drummen om op latere leeftijd, vanwege zijn liefde voor zingen, over te stappen op gitaar en piano. Na een aantal jaar is Rutger gaan experimenteren met het schrijven en produceren van beats, waar uiteindelijk de basis is gelegd voor zijn debuutsingle “Nostalgia” in 2018. Hierna volgde een reeks van singles, collabs en een EP. Rutger Clemens haalt inspiratie uit zijn eigen leven en gebruikt het schrijven van muziek als een manier om gebeurtenissen in zijn leven te verwerken. Een aantal grote inspiratiebronnen voor de muziek van Rutger Clemens zijn van Mac Miller, Anderson .Paak, Daniel Ceasar, the Beatles, Bill Withers en Eagles. Op het moment is Rutger hard aan het werken aan het produceren van zijn nieuwe album, dat zal bestaan uit 4 afzonderlijke EP’s.

https://www.rutgerclemensmusic.com
https://www.facebook.com/rutger.clemens

voor meer muziek in Pitboel Theater, klik hier. Theaterpop 2 april 2022. Drie bands op een avond.

Deel dit: