Jazz in Sittard maandag 13 december. geannuleerd wegens corona maatregels.

banner jazz in sittard dec
Wanneer:
13 december 2021 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2021-12-13T20:00:00+01:00
2021-12-13T23:00:00+01:00
Kosten:
€ 6,50

Jazz in Sittard maandag 13 december.

Jazz in Sittard is een terugkerend event op elke tweede maandag van de maand om 20.00 in het Pitboel theater. 

Wat staat er te gebeuren? Uw gastheer Bart Oostindie ontvangt elke maand verschillende (jazz)musici om samen de diepte mee in te duiken. Geïmproviseerde muziek passeert in allerlei hoedanigheden, vormen en smaken.

 

Maandag 13 december zijn VLAMP + Tim Paters (aka Straepa) en Roel van Wijk te gast.

 

 

Tim Paters, jazz in Sittard 13 decemberTim Paters (Straepa) is een avontuurlijke tenorsaxofonist en producer die zich net zo lijkt thuis te voelen in een klassieke jazz bezetting als in elektronische omgevingen. Met zijn Jazztronische project ‘Straepa’ weet hij de akoestische en elektronische wereld moeiteloos met elkaar te verbinden.

Jazz in Sittard maandag 13 december.

Roel van Wijk jazz in Sittard 13 decemberRoel van Wijk studeerde trompet bij Rob Bruynen aan het conservatorium in Maastricht. Hij volgde masterclasses bij o.a Bob Findley en Bob Shew en werkte later met grote namen als Lee Konitz, Bob Mintzer en Bill Dobbins. 

Roel is ook actief als arrangeur en componist en deelt met grote regelmaat het podium met Tim, ook als onderdeel van de live band van Straepa. 

 

Vlamp, jazz in sittard 13 decemberVLAMP bestaat uit drummer Daan Gooren, bassist Lars Alleleijn en gitarist Bart Oostindie. VLAMP legt de lat heel hoog, om er vervolgens regelmatig lachend onderdoor te kruipen. Surreal-Funk en Absurd-Surf van de bovenste plank dus!

 

 

jazz in sittard 13 dec affiche

Jazz in Sittard wordt mede mogelijk gemaakt door SLIM Slimjazz – Maakt geïmproviseerde muziek mogelijk

slim

Voor meer muziek in Pitboel Theater, volg deze link

Jazz in Sittard maandag 13 december.

Deel dit: