Griekse zanger/componist Makis Seviloglou

Makis Seviloglou 4 december '23 in Pitboel theater
Wanneer:
4 december 2023 @ 20:00 – 22:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2023-12-04T20:00:00+01:00
2023-12-04T22:30:00+01:00
Kosten:
€ 15,--

Makis Seviloglou.

Griekse zanger/componist Makis Seviloglou. Na het uitkomen van de nieuwe CD en na een reeks zeer succesvolle theatertournees komen de Griekse zanger/componist Makis Seviloglou en zijn eigen band weer naar Nederland met een geheel nieuw december programma. In de maand December 2023 bieden wij de mogelijkheid om een volledig Grieks concert te programmeren. Heel graag komen wij in contact met u om samen tot een datum te komen. Mijn advies: wees er op tijd bij, gezien de aanvragen die wij nu al binnen krijgen.

Makis speelt naast het repertoire van zijn nieuwe CD ook bekend werk van de door hem geliefde Griekse componisten. Zo verbindt hij zijn eigen muziek met de ritmes uit het Griekse muziekaanbod.

Het spreekt voor zich dat hij wordt gezien als DE vertegenwoordiger van de nieuwe lichting Griekse musici en componisten. Makis is een veelgevraagd componist/zanger en bouzoukispeler en schrijft in opdracht voor veel artiesten, zoals Haris Alexiou, ‘’de Stem van het Griekse lied’’.

Zijn vorige tournees waren erg succesvol en tijdens het merendeel van de concerten in Nederland, Duitsland en België speelde Makis voor uitverkochte zalen. Verwacht wordt dat dit succes in december, 2023 overtroffen wordt, want de belangstelling is heel groot.

Makis Seviloglou Official – YouTube

 

Makis Seviloglou 4 december '23 in Pitboel theater. affiche

Vour meer muziek in Pitboel Theater, volg deze link

Deel dit: