Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:
06 Apr Banner Theaterpop 2

Theaterpop met onder meer Meat Loaf unplugged

Wanneer:
6 april 2019 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-04-06T20:00:00+02:00
2019-04-06T23:00:00+02:00
Kosten:
€ 5,--

Theaterpop met onder meer Meat Loaf unplugged met in het voorprogramma:

Tanja en Jasmijn.
Ze zingen al een tijdje samen en vinden het leuk om samen op te treden in de setting van het theater. Denk aan covers en zij zullen zes songs ten gehore brengen. Jasmijn is Gitarist geweest bij So What en Tanja zingt en is de leadzangeres bij So What. De dames spelen o.a., nummers van Foo Fighters, Lady Gaga, Ed Sheeran en Greenday

Elke Lamerichs. 
Als singer-songwriter maakt Elke rustige muziek die geïnspireerd is door haar eigen ervaringen. Haar passie voor muziek begon al op een vroege leeftijd. Thuis groeide ze op met de muziek van Eagles en Simon and Garfunkel. Dit is een grote inspiratiebron voor haar muziekstijl geweest. Ook nu wordt ze nog veel geïnspireerd door andere artiesten waaronder Norah Jones, Mogli en Boy.

Meat Loaf unplugged.
Meat Loaf unplugged is een bijzondere theatershow. In 2 uur brengt deze bijzonder act, met alle hits van Jim Steinman en Meat Loaf, bezoekers terug naar de jaren 80. De look-a-like zanger, die elke noot hoog of laag makkelijk zingt, tovert samen met zijn side kick elk theater om in een ware Bat out of Hell party.
Bat out of Hell staat centraal in deze theater show. Met piano en viool als muzikale begeleiding maakt deze act een muzikale reis door het leven van Meat Loaf. De hits “Paradise by the Dashboard Light”, “You Took the Words Right Out of My Mouth” en “I’d Do Anything for Love” zullen niet ontbreken in deze theater show .

De “Bat out of Hell” groep bestaat uit:

Meat Loaf : Frank van Zon
Ellen Foley: Monique
Piano: Jens
Violiste: Anastasija
Drums: Renaldo
Bjorn: Basgitaar
Gitaar: Jarmo

Bekijk hier hun Facebook pagina.

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress