Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:
10 3 Cloud Cukkoo

Theaterpop

Wanneer:
10 maart 2018 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-03-10T20:00:00+01:00
2018-03-10T23:00:00+01:00
Kosten:
€ 4,--

Popmuziek in een intieme theatersfeer. Vanavond met:

2 You  

Ze zijn al bekend van een eerder optreden in het Pitboel Theater bij Theaterpop. Het duo bestaat uit Michiel Mulders (gitaar) en Anouk Consten (zang). Samen brengen ze muziek terug naar eenvoud.
https://www.facebook.com/pg/2YOU-416357338560128/about/

 

 

 

 

 

Mieke Cremers and band

Ze is al bekend van haar eerdere optredens in het Pitboel Theater bij Ballads en Blues en Butterflies moves. Haar favoriete genres om te luisteren/spelen zijn soul/jazz/bluesrock. Ze speelt het liefst in een groep en dat doet ze vanavond dan ook met haar band.

 

 

 

 

 

 

Young Collective 

Geïnspireerd door funk, blues, poprock en jazz weet Young Collective z’n eigen draai te geven aan nummers van o.a. Red Hot Chili Peppers, Marcus Miller, D’Angelo en The Meters. Met een diverse setlist gebaseerd op enkel instrumentaal werk en improvisaties, maakte de band al grote indruk tijdens hun recente live-optredens.
In november 2016 behaalde Young Collective de eerste plaats bij de jaarlijkse Groove Huyn Battle op het Graaf Huyn College. In april 2017 won de band de finale van Schools That Rock in Poppodium Volt.
Young Collective is een instrumentaal muziektrio bestaande uit Frank de Groot (gitaar), Willem Nijssen (basgitaar), Dion Triepels (drums).
https://www.facebook.com/youngcollectiveband/

Cloud Cukkoo met Jori van Gemert

Geef je over aan een trip naar Cloud Cukkoo Land; een wereld die beeft op dansbare ritmes, omringd wordt door swampy sounds en waar zwoele vocalen je verleiden. Dansbare depressie pop geïnspireerd door bands zoals Warpaint en Massive Attack.

Cloud Cukkoo debuteerden op Altersonic (Eurosonic) en hebben na hun debuut een huiskamertour gedaan, “The Living Room Sessions”. Afgelopen jaar brachten zij twee singles uit; “Dalliance” en “Obsessions”, die door verschillende (internationale) platformen opgepikt werd, waaronder Pinguin Radio, 3voor12, Daily Indie en Indiemono. Voor allebei de singles tourden zij door heel Nederland in o.a. de W2, MEZZ, Paradox, Altstadt en in Doornroosje (als support voor Bazart).

Ook speelden zij deze zomer nog op verschillende festivals, waaronder Hongerige Wolf en Valkhof.

De vijfkoppige band, uit omgeving Nijmegen, is ontstaan rondom singer/songwriter Jori van Gemert en bestaat daarnaast uit Roel Trommelen, Dean Rijke, Tip van den Bos en Roel Jans.

Leden band

Jori van Gemert – Vocals
Tip van den Bos – Keys
Roel Jans – Guitar
Dean Rijke – Bass
Roel Trommelen – Drums

https://www.facebook.com/cloudcukkoo/

http://www.cloudcukkoo.com/

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress