Humor in Sittard 11 december. Geannuleerd wegens corona maatregels.

humor dec 21 banner
Wanneer:
11 december 2021 @ 20:00 – 22:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2021-12-11T20:00:00+01:00
2021-12-11T22:30:00+01:00
Kosten:
€ 6,50

Humor in Sittard 11 december. Vanavond Humor in Sittard. Een cabaret avond met vijf cabaretiers.

Line up:
Dennis den Uijl
Rami Nima
Sam Kiebooms (belgie)
Thijs van Litsenburg
Tim Kroezen

MC deze avond is Sander Bossink.
MC 11 december 2021Deze geboren Amsterdammer woont al bijna 17 jaar in Zuid Limburg en is hier zeker geen onbekende meer. Hij begon als tiener met zingen en won destijds vele talentenjachten, al snel volgden er enkele singles. Hij was o.a. vaste zanger in Café Bolle Jan en al snel ontpopte hij zich naast zingen ook als presentator, dj en inmiddels zelfs auteur van de ‘Oorlogsbuit’ reeks, waarvan afgelopen september het tweede boek is gereleased. Als presentator en organisator was hij zeven jaar de drijvende kracht achter het Oranje Festival Gebrook, het grote Koningsdag-spektakel in Hoensbroek. Tijdens de Corona lockdown startte Sander zijn eigen comedy kanaal op Youtube genaamd ‘Comedy Roulette’ waar hij stand-up comedians uitnodigde voor allerlei uitdagingen gecombineerd met grappige items en filmpjes. De afgelopen jaren heeft Sander al veel grote festivals mogen presteren en met zijn typische scherpe Amsterdamse humor mag hij  als ‘MC’ nu dus ook ‘Humor in Heerlen’ en ‘Humor in Sittard’ aan zijn lijstje toevoegen! Voor meer info check www.sanderbossink.nl.

Dennis den Uijl
Dennis den Uijl 11 dec pitboel theaterDennis is bezig met comedy omdat er steeds meer dingen in zijn opvielen waarin hij dacht hierover moet eens worden gesproken op het podium.
Veel dingen zullen herkenbaar zijn en je leven is na deze avond nooit meer hetzelfde

 

 

 

 

Rami Nima
Rami Nima 11 dec pitboel theaterAls afgestudeerd rechten student slaat Rami je niet lam met zijn kennis, hij wil je niets wijs maken. Hij is er op uit om je te desorienteren. Een mix van donkere en merkwaardige humor aan elkaar gerijgt met slimme punchlines en gebracht in een hilarisch droge toon. Hij dit jaar nog het Griffioen cabaret festival 2021 en is een grote belofte in de comedy wereld!

 

Sam Kiebooms (belgie)        Humor in Sittard 11 december

Sam-Kiebooms- 11 dec pitboel theater

 

 

 

 

 

 

Thijs van Litsenburg
thijs-van-litsenburg 11 dec pitboel theaterThijs wil weten. Hij wil weten waarom hij denkt wat hij denkt. Hij wil weten waarom iemand vrolijk is. Of boos. Of hoe TikTok werkt. En wie er naast jou zit. Thijs gebruikt zijn nieuwsgierigheid in gesprek met publiek. Dat levert soms grappige, soms ongemakkelijke en soms onverwachte momenten op.

 

 

 

Tim Kroezen.
tim kroezenTim Kroezen is een betaman in hard en nieren. Een optimist, een pessimist, en stikjaloers op alpha-mannen.

 

 

 

 

 

 

Voor meer cabaret activiteiten in Pitboel Theater volg deze link.

Volg ons op facebook

Humohumor in dec 21 afficher in Sittard 11 december

Deel dit: