1e voorronde Cabarette-ketet 2015.

Het aantal deelnemers voor Cabarette-ketet 2015 is bekend. Er hebben zich 18 deelnemers ingeschreven. Om deze reden hebben we besloten dat de inschrijving nu al wordt gesloten.
Er zijn drie voorrondes . Dit betekend dat er per voorronde 6 kandidaten deelnemen.

1e voorronde 7-mrt-15
1 Devoo Beatbox
2 Jean Opgenot
3 Ivan Novakovic
4 Boris Boekelman
5 Rima Kawuwung
6 Ronald Oudman

DevooDevoo
– Kjen is een jonge beatboxer/comdedian van 22 uit Ieper. Hij beatboxt al 10 jaar en is ook al 3 jaar bezig met comedy. Hij is begonnen met comedy toen hij zich inschreef voor het VTM-programma Belgium’s Got Talent. Oorspronkelijk wou hij een beatbox-act brengen, maar de productie had hem aangeraden iets unieker te doen, aangezien er al veel beatbox-acts waren. Hij besloot zijn passie voor comedy te verwerken in zijn act en zo is er een nieuw begrip ontstaan: beatboxcomedy! Als beatboxcomedian stond Kjen al op verschillende podia met bekende Vlaamse en Nederlandse comedian. (Thomas Smith, Jeron Dewulf, Igor uit Poperinge, Bas Birker, …)

– Ik breng een mengelmoes van comedy en beatbox. Thema’s die ik aansnijd zijn muziek, bejaarden, Afrika en jongeren, …
– Krantenartikelen en foto’s in de bijlage.
– Ik heb enkele Youtube-filmpjes staan, maar ik moet er wel bijvertellen dat deze van mijn beginperiode zijn. Ook neemt het beatboxen hier een even groot deel in van mijn programma dan de comedy. Tegenwoordig is er 70 procent comedy en maar 30 procent beatbox.http://www.facebook.com/devoobeatbox

Jean Opgenot.
aangepast 1468509_10152137811991320_217784794_nJean is geboren in 1984, opgegroeid in Tilburg. Hij is artistiek leider van de Tilburg Comedy Crew, treed meer dan honderd keer per jaar op en wordt vaak gezien als de ideale schoonzoon. Ook woont hij nog bij zijn mama.
Programma:
In “2015” staat Jean volledig in het nu, maar is zich ook volledig bewust van het verleden. Hij bespreekt hoe zijn wereld er op dit moment uit ziet en probeert zijn volgende stappen te plannen aan de hand van gebeurtenissen uit zijn verleden.

https://www.facebook.com/jean.opgenort

Ivan Novakovic
Mijn programma gaat over mijn leven en mijn zorgen en vooral irritaties.
Het klinkt misschien ietwat vaag maar daar komt het zo wel op neer. Mijn achtergrond komt ook naar voren, dit is echter niet een hoofdthema.
http://www.haagscomedyfestival.com/ivan-novakovic

Boris Boekelman
Boris BoekelmanMijn naam is Boris Boekelman en ik ben altijd dol op theater geweest. Nadat ik voor een tweetal studies heb gekozen die meer veelbelovend leken, maar niet mijn hart veroverden, heb ik besloten een tussenjaar te nemen en hier en daar een open podium te bezoeken. Na bijna twee jaar improvisatietheater-ervaring, een musical en enkele toneelstukken weet ik hoe het is om op het podium te staan – maar nog niet als cabaretier, op een enkele gig na. Een kans is een kans en die wil ik graag aangrijpen om meer ervaring op te doen, en daarom heb ik me opgegeven voor Cabarette-ketet! Met mijn 22 jaar en energieke manier van spreken en bewegen mik ik op een leuke avond voor het hele publiek. Mijn humor is subtiel, soms absurd, soms op het randje, soms ronduit een stomme woordgrap. Ik ga mijn best doen en mijn alles geven!

rima KawuwungRima Kawuwung
Mijn voorstelling is een combinatie van stand-up en cabaret. Ik zeg zelf altijd dat ik “gezellig kom kletsen”. Ik zing vaak ook een of twee komische liedjes. Mijn onderwerpen gaan vaak over de verschillen tussen de Indonesische en de Nederlandse cultuur en verder over de dingen die ik gek vind in het dagelijkse leven.

Korte Bio.
Ik ben Rima Kawuwung.
Aaibare allochtoon, uitgeburgerd uit Indonesië, ingeburgerd in Nederland.
Moeder, oma, echtgenoot, freelance katholiek en huishoudkabouter.
Een jong talent in een oud lichaam, sinds 2012 verliefd op comedy en bezig mijn droom als comedian waar te maken.
Geniet samen met mij!

Ronald Oudman.
Ronald OudmanBio: ik ben al een aantal jaren bezig met cabaret cq komisch acteren, een overzicht van wat ik allemaal heb gedaan vind je hier:
http://www.studiodegarnaal.nl/cartoonist/RonaldOudman.html
Programma: (onder voorbehoud, werktitel: Gezond!) een absurdistische monoloog over mijn omgekeerde midlife crisis.
YouTube: http://youtu.be/6yCFaYKb1oc (waarin ik een contemporain oermens speel).

Website: www.studiodegarnaal.nl