Connect with us:

Warning: Missing argument 2 for WC_Template_Loader::unsupported_theme_title_filter() in D:\appdata\IIS\vhosts\pitboeltheater.nl\httpdocs\wp-content\plugins\woocommerce\includes\class-wc-template-loader.php on line 399
Logo Cabarette Ketet Copy 2

Cabarette-ketet is het cabaretfestival van de Westelijke Mijnstreek. Cabarette-ketet werd in 2014 voor het eerst georganiseerd. De volgende editie is in het voorjaar van 2019.

Tijdens elke voorronde kunnen zich telkens maximaal een zestal cabaretiers presenteren. Iedereen krijgt 20 minuten presentatie tijd. De jury zal vervolgens bepalen wie naar de finale gaat. Daarnaast zal het publiek ook een stem geven.

De finale:
De finale van Cabarette-ketet, editie 2019 is op zaterdag 13 april 2019. Aanvang 20.00 uur.
Tijdens de finale zullen de geselecteerden uit de voorronden zich wederom presenteren voor de jury en het publiek. Ook tijdens deze avond bepaald de jury wie de winnaar is. Tijdens de finale heeft het publiek ook weer een stem. Beide oordelen, dat van de jury en het publiek samen zal bepalen wie de uiteindelijke winnaar is.

Prijzen:
Meedoen is al leuk. Een ervaring op zich. Daarnaast zal er voor de uiteindelijke winnaars 1, 2 en 3 een leuke prijs klaar staan.

 

    No Twitter Messages.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress