Cabarette-ketet is sinds 2014 het cabaretfestival van de Sittard-Geleen. De eerst volgende editie is in het voorjaar van 2019. Er zullen twee voorrondes zijn gevolgd door een finale. Eerste voorronde is op Zaterdag 16 februari 2019. Tweede voorronde is op zaterdag 23 maart 2019. De finale is op zaterdag 13 april 2019. Per voorronde kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen. Inschrijven kan t/m zondag 20 januari 2019. Zie onder voorwaarden wat de voorwaarden zijn om mee te doen. Inschrijven doe je door het contact formulier op deze website in te vullen. Like ook onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/cabaretteketet/

Cabarette-ketet is het cabaretfestival van de Westelijke Mijnstreek. Cabarette-ketet werd in 2014 voor het eerst georganiseerd. De volgende editie is in het voorjaar van 2020.

Tijdens elke voorronde kunnen zich telkens maximaal een zestal cabaretiers presenteren. Iedereen krijgt 20 minuten presentatie tijd. De jury zal vervolgens bepalen wie naar de finale gaat. Daarnaast zal het publiek ook een stem geven.

De finale:
De finale van Cabarette-ketet, editie 2020 is op vrijdag 13 maart 2020. Aanvang 20.00 uur.
Tijdens de finale zullen de geselecteerden uit de voorronden zich wederom presenteren voor de jury en het publiek. Ook tijdens deze avond bepaald de jury wie de winnaar is. Tijdens de finale heeft het publiek ook weer een stem. Beide oordelen, dat van de jury en het publiek samen zal bepalen wie de uiteindelijke winnaar is.

Prijzen:
Meedoen is al leuk. Een ervaring op zich. Daarnaast zal er voor de uiteindelijke winnaars 1, 2 en 3 een leuke prijs klaar staan.

 

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress