Cabarette-ketet is sinds 2014 het cabaretfestival van de Sittard-Geleen. De eerst volgende editie is in het voorjaar van 2019. Er zullen twee voorrondes zijn gevolgd door een finale. Eerste voorronde is op Zaterdag 16 februari 2019. Tweede voorronde is op zaterdag 23 maart 2019. De finale is op zaterdag 13 april 2019. Per voorronde kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen. Inschrijven kan t/m zondag 20 januari 2019. Zie onder voorwaarden wat de voorwaarden zijn om mee te doen. Inschrijven doe je door het contact formulier op deze website in te vullen. Like ook onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/cabaretteketet/

Voorwaarden.

Tijdens de voorronden en finale wordt gebruik gemaakt van de techniek die in het Pitboel Theater aanwezig is.
Tijdens de selectie kun je als deelnemer gebruik maken van een totaal en een black out. Door middel van het invullen van het inschrijfformulier ga je akkoord met het volgende:

  1. De inschrijving is compleet wanneer wij je inschrijfformulier vóór 8 januari 2018, volledig ingevuld én beeldmateriaal van je programma voor Cabarette-ketet hebben ontvangen.
  2. Het beeldmateriaal wat je aanlevert, kan door ons voor pr doeleinde gebruikt worden.
  3. Uiterlijk 14 januari 2018 maakt de organisatie bekend welke acts zijn geselecteerd voor de voorronden van Cabarette-ketet.
  4. Wij maken een indeling voor de selecties.
  5. Tijdens de voorrondes speel je 20 minuten. Je bent vanaf 18.00 uur aanwezig.
  6. Omdat je geselecteerd kunt worden voor deelname aan de finale, ben je dus ook zaterdag 14 april 2018 beschikbaar.
  7. Tijdens de finale speel je een programma van maximaal 25 minuten.
Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress